Produkty pro 3 pytelová kejda (14)

Odpadkové pytle

Odpadkové pytle

Odpadkové pytle o rozměrech šedesát na osmdesát centimetrů, T50 my, šedé barvy. V jedné krabici je 20 rolí po 20 kusech.
Raschel pytle

Raschel pytle

Raschelové pytle volné, s a bez šňůrky, a na rolích ve všech běžných hmotnostech plnění.
Sušený mořský okurek

Sušený mořský okurek

Vlhkost <5% Žádný písek Slanost <2% Barva: Černá nebo Hnědá Hmotnost: 80-100 kusů/kg nebo 160-200 kusů/kg Velikost: 4,5-7,5 cm Doba trvanlivosti: skladovat na chladném, suchém místě při pokojové teplotě, aby se udržela 2 roky Žádný cukr, žádné konzervanty a chemikálie. Výživné látky jsou pro lidi snadněji vstřebatelné.
Almeja blanca

Almeja blanca

Almeja blanca pocházející z Vietnamu. Mražený sáček o hmotnosti 2 kilogramy, podávaný s maximální péčí, aby nedošlo k přerušení chladícího řetězce.
Chaga

Chaga

Chaga je druh houby známý svými potenciálními zdravotními přínosy. Roste na břízách v chladných klimatických podmínkách, jako je Sibiř a části Severní Ameriky. Chaga pomáhá chránit buňky před oxidačním stresem a zánětem. Dále obsahuje polysacharidy, které mohou podporovat imunitní funkci. Chaga se běžně konzumuje jako čaj nebo ve formě doplňků, aby se využily jeho zdraví prospěšné vlastnosti. EC číslo: 222-226-0 CAS číslo: 3391-86-4
čerstvý taro - síťová taška

čerstvý taro - síťová taška

Vysoce kvalitní čerstvý taro v síťovém sáčku
Muškátový květ - Celé koření

Muškátový květ - Celé koření

Macis, ten milujeme a stal se naší ikonickou kořením Muziris. Macis je červený obal muškátového oříšku, takže mají velmi podobné chutě. Nicméně, macis je mnohem jemnější a delikátnější na jazyku, přináší tóny borovice a sladkosti. Používá se v malých množstvích, buď jemně nasekaný, nebo přímo infuzovaný do vašich příprav. Původ: Ostrovy Banda, Indonésie Kvalita: květy, Speciální, Červenooranžová
Smažené surimi mušle

Smažené surimi mušle

Smažené surimi mušle
Houbu - Hřiby

Houbu - Hřiby

Hlívy jsou jarní houby s hnědým, pletivovým kloboukem, bílým stonkem a bělavou dužninou. Hlívy jsou vynikající jedlé, avšak je nutné je dostatečně uvařit. Tipy na přípravu Lesní houby pocházející z přírody, i když jsou kontrolovány při sběru a balení, je třeba čistit podle následujících zásad: - Odříznout 2 až 3 mm stonku - Jemně vyčistit houby, klobouk a lupeny pomocí malého štětce, aby se zbavily případných jehličí nebo větviček. - Umývat pouze v případě potřeby (přítomnost zeminy) tak, že houby propláchnete pod vodou nebo je jemně otřete. Vaření: vždy je osmahněte na "vysokém ohni" na pánvi a preferujte je konzumovat křupavé. Tipy na uchování Hlívy mohou mít různé vlastnosti v závislosti na období sběru nebo jejich původu. Z tohoto důvodu se vždy snažíme...
Madagaskarský zázvor

Madagaskarský zázvor

Dostupné ve formě sušeného zázvoru nebo zázvorového prášku, tato koření skvěle doplní vaše rybí pokrmy a stejně tak vyniknou při přípravě masa nebo grilování. Najděte náš 100% přírodní zázvor balený v uzavíratelných hermetických sáčcích: Zázvor je rostlina, která roste v tropických zemích. Na Madagaskaru se pěstuje na východě země. Patří do stejné rodiny jako kurkuma, konzumuje se jeho kořen, rhizom. Jakmile kořen zežloutne, je sklizen, očištěn a poté sušen. Tento proces umožňuje uchovat zázvor déle, přičemž si zachovává své výživové vlastnosti. Hmotnost: 250 g Množství: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1 kg Forma: Zázvorový prášek, Sušený zázvor
Jols

Jols

Jols
Trubice z chobotnice U5 a 8/12

Trubice z chobotnice U5 a 8/12

Trubice z chobotnice U5 a 8/12
Roe z mušlí svatého Jakuba

Roe z mušlí svatého Jakuba

Kaviár z mušlí
Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí